понедељак, 16. јануар 2012.

Besplatna interaktivna mapa Beograda

Unikatna besplatna online mapa Beograda najaktuelniji gradski informator.

Unikatna informaciona u kojoj su spojeni mapa i informator za sve firme u gradu, infograd je inventivni proizvod koji objedinjuje 3D digitalnu mapu i poslovni informator. Ova jedinstvena mapa ukljucuje oko 95 odsto aktivnih beogradskih preduzeca, a azurira se svakog meseca. Trenutno su zgrade prikazane arhitektonskim oblikom, a oko 80-85 odsto njih je pokriveno i ulicnim brojem. Autori ovog projekta tvrde da je mapa najtacnija, najdetaljnija i najaktuelnija.  Najvaznija karakteristika Infograda je to da su sva preduzeca u njemu predstavljena besplatno.



Program se moze koristiti i kao obicna mapa za pronalazenje lica i institucija, ali i za pretragu firmi po delatnosti i nazivu, mejl adresi, broju telefona ili po kljucnim recima kao na Google pretrazi. U toku je usavrsavanje offline verzije Infograda, a do proleca su u planu i obe verzije za mobilne telefone kao i drugi gradovi Srbije.








Brend Infograd stvara  novo informaciono prostranstvo i koristi savremene tehnologije u biznisu koje korisnicima omogućavaju komunikaciju u svakom trenutku. On vam omogućava da ne gubite vreme i novac tražeći po gradu robu, nove klijente ili poslovne saradnike.

Нема коментара:

Постави коментар